NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
chevron_left Povratak

Zvijezda među NiKEL proizvodima je linija PRIVÉ!

Kolekcija se sastoji od tri proizvoda koji se međusobno nadopunuju - rezultat je izvanredan već nakon par dana korištenja!

11.01.2020

Zvijezda među NiKEL proizvodima je linija PRIVÉ!

Kolekcija se sastoji od tri proizvoda koji se međusobno nadopunuju - rezultat je izvanredan već nakon par dana korištenja!

11.01.2020

GLATKOĆA. PUNOĆA. BLISTAVOST. To je bila nit vodilja koja me potaknula u promišljanju kreacije savršenog proizvoda za njegu kože. Stvarala sam je godinama, vođena mišlju o proizvodu koji bi, kao čarolijom, u vrlo kratkom vremenu učinio kožu nevjerojatno glatkom i „zadovoljnom“. Kolekcija NiKEL PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena.
Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

Dragocjeni proizvodi prirode

Koja je to najdragocjenija esencija, koji je to najdragocjeniji sastojak? Kako te dragocjene, rijetke i sjajne sirovine spojiti u ravnotežu beskompromisno savršene njege. Jedan od najdragocjenijih proizvoda prirode je matična mliječ.

Matična mliječ

Nedostaje li nam energija, za vitalnost "iznutra" najbolja je matična mliječ. U vrlo kratkom vremenu, matična mliječ će vratiti energiju našem organizmu, upravo tako kao što djeluje na pčele. Pčela koja se hrani matičnom mliječi postaje KRALJICA. Unatoč činjenici da dijeli potpuno isti DNK s pčelama radilicama, ona se uvelike razlikuje po izgledu i dugovječnosti. Za to je zaslužan protein iz matične mliječi pod nazivom royalactin. Kako je učinkovit za vitalnost organizma, jednako je učinkovit primjenjen "izvana" za vitalnost kože. No, royalactin je nestabilan i ima preveliku molekulu da bi mogao prodrijeti u kožu.

Karite maslac

U NiKEL PRIVÉ ovaj peptid je ugrađen u meki sustav KARITE MASLACA kako bi mogao ući u duboke slojeve epiderme i intenzivno stimulirati obnovu kože. Rezultat je nagli porast glatkoće kože, ujednačenosti puti i izglađivanje bora. Kompozicija prirodnih vitamina i hladno prešanih ulja malih, srednjih i krupnih molekula, slatke naranče, ružmarina, jojobe, pasiflore, pupoljike, sezama, avokada, nevena, masline, argana i slatkog badema, dubinski i površinski obnavljaju i hrane kožu i štite je od transepidermalnog gubitka vlage.

BIO hidrolat latice ruže iz Damaska

BIO hidrolat latica ruže iz Damaska, biljne matične stanice za samoobnavljanje matičnih stanica kože i zaštitu od štetnog učinka UVA zraka, biljni pigmenti koji su prirodni UV zaštitnici, ceramidi u obliku tekućih kristala poput ceramida u našoj koži i hijaluron, napunit će kožu vlagom dajući joj punoću i blistavost.

 

NiKEL PRIVÉ Serum MB COMPLEX 183,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (1)
Punjač kože energijom i vlagom.
NiKEL PRIVÉ Elixir MB COMPLEX 175,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
Koža nahranjena dubinski i površinski.
NiKEL PRIVÉ Cream MB COMPLEX 180,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (3)
Božanstvena krema za maksimalnu učinkovitost i nevjerojatno glatku kožu.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.