KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA
KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA

U čemu je prednost prirodnih boja za kosu?

Boje za kosu sadrže u sebi više od 20% aktivnih tvari, od kojih su najpoznatije vodikov peroksid i amonijak.

Vodikov peroksid podiže ljuskice. Izvor je aktivnog kisika koji razara (spaljuje) prirodni pigment kose mijenjajući ga sa lažnim pigmentom (bojom). Vodikov peroksid oštećuje kosu već nakon prve aplikacije. Ova se reakcija odvija u lužnatoj sredini pri pH 9 – 9,5 (zato se dodaje amonijak). Lužnata sredina oštećuje kosu, čini je tankom i lomljivom.

Utjecajem vodikovog peroksida otvaraju se ljuskice na na vlasima i razara prirodni pigment. Prirodne boje za kosu ne podižu ljuskice vlasi, ne mijenjaju prirodnu strukturu vlasi niti razaraju prirodni pigment, one bojom obavijaju vlasi.

Od prirodnih boja, kana je najpoznatija. Već se u starom Egiptu koristio njezin parh za bojanje kose i kože. Dobiva se iz listova i stabljike biljke kana, koji se samelju u crvenkastožuti prah. Nema štetnih sastojaka, a kosi daje postojanost i sjaj. Djeluje zatezno, pa se sama koristi kod masne kose. Kod suhe kose bi joj trebalo dodati i malo biljnog ulja (najbolje jojobinog).

Pomiješa li se prašak kane s drugim prirodnim bojama, nastaju različite kompozicije boja. Uporaba takvih boja puno je jednostavnija i sigurnija i ne šteti kosi. Dapače!

Prirodne boje za kosu francuske kuće j.f.lazartigue na bazi alga, kane i drugih biljaka, bez amonijaka i peroksida. One ne razaraju već obavijaju vlasi prvo gelom algi pa bojom. Jačaju kosu i daju joj sjaj. 100% pokrivaju sjedu kosu, no takvim se bojadma od tamne kose ne može dobiti svjetla.

Prirodna boja za kosu j.f.lazartigue, bez peroksida, bez amonijaka, bez parabena, 100% pokriva sijedu kosu.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.