NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
chevron_left Povratak

POBJEDNIK PO IZBORU ŽIRIJA ZA INOVACIJU GODINE - ELLE BEAUTY AWARDS 2024. ENERGIZIRAJUĆI TONIK

Nastavite čitati kako biste saznali po čemu je ovaj tonik poseban!

09.06.2024

POBJEDNIK PO IZBORU ŽIRIJA ZA INOVACIJU GODINE - ELLE BEAUTY AWARDS 2024. ENERGIZIRAJUĆI TONIK

Nastavite čitati kako biste saznali po čemu je ovaj tonik poseban!

09.06.2024

Stručni žiri magazina Elle proglasio je Nikel Energizirajući tonik s biljnim matičnim stanicama zelene jabuke pobjednikom za inovaciju godine 2024. Ova prestižna nagrada, koju dodjeljuje stručni žiri Elle magazina, priznanje je za našu posvećenost inovacijama i kvaliteti u svijetu ljepote. Naš tonik, obogaćen moćnim matičnim stanicama zelene jabuke, ispunjava kožu energijom i svježinom, pružajući joj mladolik i zdrav izgled. Inovativnost i kvaliteta NiKEL proizvoda zaista čine razliku u beauty rutini.

Što su matične stanice kože?

Matične stanice kože nalaze se u njenom najdubljem, bazalnom sloju i odgovorne su za samoobnavljanje tkiva kože, kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, za njezin mladolik izgled i za samoobnavljanje kod ozljeda. S godinama, broj matičnih stanica kože smanjuje se, a i njihovu sposobnost za popravak kože postaje manje učinkovita. Biljne matične stanice mogu pomoći  produžiti vijek i održati karakteristike matičnih stanica kože.

Što su matične stanice biljke?

Sadrže ih sve biljke. Matične stanice biljke sadrže vitalizirajuće spojeve zahvaljujući kojima se biljka može samoobnavljati, one štite biljku od okoliša i UV oštećenja. Za razliku od ljudskih, biljne matične stanice su totipotentne, što znači da svaka stanica ima sposobnost da se regenerira u novi organ: list, cvijet, sjeme ili čak cijelu biljku.

Kako na kožu djeluju matične stanice biljke?

Koža štiti naše tijelo od okoliša. Matične stanice kože obavljaju i popravljaju epidermu, no starenjem se narušava kožna barijera što dovodi do isušivanja i ubrzanog starenja kože. Matične stanice biljke povećavaju vitalnost matičnih stanica epiderme i štite ove dragocjene stanice od stresa iz okoliša, odgađaju kronološko starenje stanica kože, čuvaju mladenački izgled i vitalnost kože.

Energizirajući tonik - Tonik s biljnim matičnim stanicama

Jedinstvena formula hidrolata latica ruže iz Damaska i biljnih matičnih stanicama švicarske zelene jabuke, za njegu lica i područja oko očiju, za očuvanje najvrjednijih, matičnih stanica naše kože. Obnavlja epidermu, sprječava gubitak vlage. Štiti kožu od vanjskih faktora starenja UV-zraka i zagađenja. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob. Po potrebi, možete ga - samo jednim potiskom na sprej-pumpicu - nanijeti i tijekom dana i povrh šminke za trenutno osvježenje i blistavost svoje kože! Koristite ovaj tonik i prije nanošenja UV zaštitnih proizvoda. Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!

Kako koristiti Energizirajući tonik

Ujutro i navečer, na očišćeno lice, potiskom na spray pumpicu nanesite ovaj tonik na lice, vrat i dekolte kao prvi korak Vaše svakodnevne beauty rutine.

NA FOTOGRAFIJI poznate glumice Jasna Palić Picukarić i Renata Sabljak

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke 19,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)
Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite tonikom koji sadrži biljne matične stanice. Idealan za sve tipove kože i svaku dob.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.