PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Pasiflora - biljka za dušu i tijelo

Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja

04.10.2021

Pasiflora - biljka za dušu i tijelo

Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja

04.10.2021

Naravno da ne vjerujemo u čudesne tretmane koji u jednom danu skidaju kile, brišu bore, povećavaju volumen kose, uklanjaju sijede... No, vjerujemo u čuda prirode. A jedno od njih je pasiflora - biljka koju nazivaju čudotvornom jer liječi "dušu i tijelo". Možda više nego ikada prije u posljednjim godinama razmišljamo o rješenjima za umirenje, smanjenje napetosti i nesanice i želja je da to rješenje bude - prirodno. I tu svoje mjesto nalazi pasiflora - pokazala se iznimno uspješnom u ublažavanju tegoba kao što su nervoza, nemir i nesanica. Osobito dobro djeluje kod nesanice i buđenja usred noći.Vrlo je korisna tijekom menopauze, kad pada razina hormona, zbog čega su žene sklonije anksioznosti i depresiji. Pasifloru nazivaju čudesnom biljkom koja će Vam spasiti "dušu i tijelo". Kao prirodni sastojak brojnih NiKEL proizvoda za ljepotu i njegu pasiflora jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja. Pasiflora je još poznata pod nazivom Gospodinova kruna. Zemlje iz kojih potječe su Brazil i Peru, no raste u svim dijelovima svijeta. Ljekovit je cijeli nadzemni dio biljke. Sve blagodati i ljekovitost pasiflore obilno koristimo u kreiranju NiKEL linija i proizvoda za ljepotu i njegu. Dug je popis naših proizvoda u kojima se kao prirodni sastojak nalazi pasiflora.

Ulje pasiflore umiruje kožu, štiti je od isušivanja i ubrzava regeneraciju tkiva nakon oštećenja. Nakon Ulja pasiflore na kožu lica, vrata i dekoltea nanesite Bogatu kremu s cvijetom pasiflore koja će kožu dodatno intenzivno hidrirati i umiriti. Ova kombinacija proizvoda idealna je za njegu osjetljive kože. Važna je redovitost primjene u dnevnoj i noćnoj njezi.  Pasiflora se najčešće uzima u obliku čaja, no ona danas postoji i kao eterično ulje i tinktura. Čaj od pasiflore možete pripremiti tako da uzmete jednu žličicu osušenog cvijeta pasiflore i prelijete ga kipućom vodom, poklopite i ostavite da odstoji pola sata.

Bogata krema s cvijetom pasiflore 19,78 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Zaština maska, koju moramo koristitit svakodnevno, uznemiruje kožu lica. Bogata krema s cvijetom pasiflore će umiriti nadraženu kožu, hidrirati je i relaksirati.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.