PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Njega lica ljeti - veliki vodič za sve tipove kože

Prvo i najvažnije pravilo kada je riječ o njezi kože lica ljeti je hidratacija. I ono vrijedi za sve tipove kože i za svaku dob. Važno je paziti da ne oštetimo površinski sloj kože što postižemo redovitom njegom proizvodima koji će kožu površinski i dubinski hidrirati.

05.08.2021

Njega lica ljeti - veliki vodič za sve tipove kože

Prvo i najvažnije pravilo kada je riječ o njezi kože lica ljeti je hidratacija. I ono vrijedi za sve tipove kože i za svaku dob. Važno je paziti da ne oštetimo površinski sloj kože što postižemo redovitom njegom proizvodima koji će kožu površinski i dubinski hidrirati.

05.08.2021

Za dobru funkciju kože važno je održavanje sadržaja vode u svakom od njenih slojeva. Vanjski faktori poput tople ili suhe klime, vjetra, sunca, uporaba agresivnih proizvoda... mogu oštetiti taj zaštitni površinski sloj zbog čega koža gubi vlagu, elastičnost i sjaj. Postaje suha, zategnuta, osjetljiva, pojavljuju se linije dehidracije. Osim redovitosti njege "izvana", potrebno je i puno voća i povrća "iznutra"! Ujutro čaša vode s iscijeđenim limunom. Namirnice bogate vitaminima E i A, karotenoidima i nezasićenim masnim kiselinama, poput mrkve, ribe, maslinovog ulja... sve ono što naša koža voli i “izvana" godit će joj i blagotvorno djelovati na njezin izgled, kvalitetu i ljepotu i “iznutra”!

NiKEL proizvodi sadrže ceramide, fosfolipide i sfingolipide u kristalnom obliku, koji su organizirano poslagani poput lipida u našoj koži. Oni gotovo trenutačno obnavljaju površinski sloj kože i time priječe gubitak vode. Dubinska i dugotrajna hidratacija kože postiže se inkapsulacijom vode u liposome. Liposomi su male čestice sastavljene od fosfolipida. Imaju šupljinu koja može zarobiti i isporučiti vodu duboku u kožu.

Za suhu kožu

Hyaluron Krema +C+E vitamin - kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Hijaluron puni stanice vlagom, dok C vitamin, inkapsuliran u liposome, prodire duboko u kožu, stimulira stvaranje kolagena, proteina koji čini kožu punijom i čvršćom. S vitaminom E ograničava kronična UV oštećenja neutralizacijom slobodnih radikala. Ova krema pogodna je za sve tipove kože i svaku dob, za dnevnu i noćnu njegu.

CONTROL 365 INSERT AQUA Krema s vodom švicarskog ledenjaka za 24-satnu osvježavajuću hidrataciju. Voda švicarskog ledenjaka inkapsuliran je u liposome. Sa svojom jedinstvenom sinergijom minerala i molekula lecitina, koje prenose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s kožom, ostavljajući je svježom i glatkom. Održava vlagu kože tijekom cijelog dana.

Za mješovitu i masnu kožu

Lagana  Hidratantna krema s narančom za trenutačni osjećaj svježine i zadovoljstva. Sadrži biljne ceramide koji će u kratkom roku obnoviti površinski zaštitni sloj i spriječiti gubitak vlage iz dubokih slojeva.

Za kožu s prištićima i aknama

Za dnevnu i noćnu njegu. Na temeljito očišćeno i umiveno lice (ili leđa), nakon umivanja Nikel Gelom za umivanje s hamamelisom i toniranja lica Nikel Tonikom lavanda nanesite Kremu protiv prištića s čajevcem. Krema će smanjiti lučenje sebuma, pojavu prišteva, akni i mitesera bez isušivanja kože. Uz esenciju čajnog stabla koja ima dugotrajni protuupalni i antimikrobni učinak sadrži i vitamin F koji umiruje i obnavlja epidermu. Rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna korištenja!

Za kožu sklonu pjegama

NiKEL Krema s tratinčicom protiv pjega je savršena hidratantna i regenerativna krema s ciljanim djelovanjem koje vraća sjaj, smanjuje vidljivost tamnih mrlja na koži (hiperpigmentacija, sunčane pjege, staračke pjege), djeluje protiv bora i jača tonus kože. Koristi se za dnevnu i za noćnu njegu i u ljetnim mjesecima.

Za kožu sklonu crvenilu i izraženim kapilarama

Krema s peršinom odlična je za osjetljivu kožu, sklonu crvenilu i izraženim kapilarama. Peršin "iznutra" za detoksikaciju organizma, "izvana" za umirenje i pomlađivanje kože Dermatološki ispitana već nakon četiri tjedna korištenja pokazala je dubinsko ovlaživanje kože te ublažavanje vidljivosti kapilara i crvenila kože.

 

 

Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 27,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Gel za umivanje s hamamelisom 11,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (17)
Ekološki čistač, dermatološki prilagođen svim tipovima kože
Hyaluron Krema +C+E vitamin 24,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (16)
Vitamin C stimulira stvaranje proteina kolagena koji je važan za održavanje mladenačkog izgleda kože i odgađanje pojave znakova starenja, primjerice bora.
Krema s čajevcem smanjuje pojavu prištića 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (13)
Za osjećaj svježine i ugode bez isušivanja kože.
Krema s peršinom za osjetljivu kožu 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (13)
"iznutra" za detoksikaciju organizma, "izvana" za umirenje i pomlađivanje kože
Krema s tratinčicom protiv pjega 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Sprječava nastanak pjega i ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije.
Tonik lavanda 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
Samo nekoliko kapi ovog tonika neutralizira učinak tvrde vode.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.