NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
chevron_left Povratak

NiKEL - najnagrađivanija hrvatska kozmetika!

Više od 50 zlatnih medalja za inovaciju NiKEL kozmetika osvojila je u New Yorku, Tokiju, Moskvi, Londonu, Kuala Lumpuru, Taipeiju i brojnim drugim europskim i svjetskim gradovima.

13.12.2019

NiKEL - najnagrađivanija hrvatska kozmetika!

Više od 50 zlatnih medalja za inovaciju NiKEL kozmetika osvojila je u New Yorku, Tokiju, Moskvi, Londonu, Kuala Lumpuru, Taipeiju i brojnim drugim europskim i svjetskim gradovima.

13.12.2019

Bilo da se radi o izborima u kojoj presudnu riječ ima struka, bilo da se radi o onima u kojima svoj glas proizvodu daju korisnici - NiKEL kozmetika uvijek je na samom vrhu. Medalja za medaljom se niže, njihov broj sada je veći od pedeset. Nagrade pristižu stalno i na neki način na naplatu dolazi višegodišnji rad i trud, ulaganje u razvoj i osmišljavanje vrhunskih proizvoda maksimalno usklađenih s prirodom. Mirisni i učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela nastali su kao spoj tradicionalnih farmaceutskih receptura, pomnog odabira prirodnih sastojaka i inovativnih aktivnih kompleksa. Vjerojatno nema osobe koja se u životu nije barem  jednom susrela s alergijama ili nekom alergijskom reakcijom na koži. Nekima je to, na žalost, svakidašnja jadikovka. Na žalost, problem je sve češći i sve veći, a posljednih godina gotovo da i nema djeteta čija koža barem jednom nije reagirala svrbežom, osipom, crvenilom. Jedan od razloga svakako leži upravo u sadržaju mnogobrojnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima - oni povećavaju mogućnost alergijskih reakcija. Srećom, za svaki problem postoji i rješenje. Kada je o koži riječ - sasvim pouzdano možemo reći da su rješenje NiKEL proizvodi. Stvar je u čistoći NiKEL proizvoda.

NiKEL kozmetika je pročišćena - to znači da sadrži samo aktivne komponente za djelovanje na određeni zahtjev kože, bez dodataka koji nepotrebno opterećuju proizvod i kožu. Veliki internacionalni žiri na predstavljanju inovativnih proizvoda u Moskvi 2009. godine upravo je ovaj pristup u kreiranju kozmetike nagradio zlatnom medaljom i certifikatom za najčišću proizvodnju International Ecoloy Fund.

U svim proizvodima koristimo 100 % prirodne sastojke, 0 % parabena, parafina, betaina, alkil sulfata, etilen oksida i ostalih štetnih sastojaka. Svi proizvodi su u skladu s eko standardima, a svaki proizvod ima svoj certifikat i listu sigurnosti. NiKEL proizvodi prilagođeni su svakom tipu i stanju kože, a kozmetika nije testirana na životinjama.

Tko jednom proba NiKEL kozmetiku, ostaje joj vjeran. Jedna naša korisnica nam je sasvim iskreno napisala: Sestri sam za četrdeseti rođendan kupila bolju kremu od onih koje inače koristi. Ipak je okrugla brojka! Nakon dva dana me nazvala i rekla: Ajme, to je božansveno! Odmah se vidi razlika. Išla sam na web gledati koliko košta - hvala ti, ali vrijedi svake kune! Tako o NiKELU razmišljaju obične žene. A ono što žene kažu, potvrđuje i struka. Sve to daje vjetar u leđa ovoj mirisnoj i uspješnoj hrvatskoj priči.

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke 19,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)
Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite tonikom koji sadrži biljne matične stanice. Idealan za sve tipove kože i svaku dob.
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - novi pristup u njezi kože. Prvi korak u Vaše beauty rutine. Tonikom Alpska Ruža započnite svoju njegu! Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!
Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 27,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (21)
Prva hrvatska probiotička krema. ZLATNE MEDALJE za inovativni proizvod. ZLATNA Arca 2005. GOLD AWARD Inpex SAD 2013. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2021 po ocjeni žirija eminentnih hrvatskih dermatologa.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.