PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

NiKEL filozofija izvana i iznutra

Sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu

11.01.2020

NiKEL filozofija izvana i iznutra

Sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu

11.01.2020

Da hrana može biti lijek i da je za zdravlje organizma izuzetno važno, ponekad i presudno što jedemo (i što ne jedemo), da se mnoge bolesti mogu dovesti u stanje remisije ili potpuno nestati promjenom ishrane – znaju mnogi. Nije slučajno da je u 2019. godini na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga bila upravo knjiga „Sveta Hildegarda i Hrana kao lijek“ autora Wigharda Strehlowa, jednog od najvećih poznavatelja Hildegardine medicine koji već 25 godina primjenjuje Hildegardine savjete u medicini i prehrani. Sve što vrijedi za cijeli organizam, vrijedi, naravno, i za kožu – naš najveći organ. Farmacija i kozmetologija su povezane i isprepletene. Biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Pojednostavljeno rečeno – sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu.

Temelj NiKEL kozmetike

Filozofija izvana i iznutra temelj je NiKEL prirodne kozmetike i na njoj počiva svaki naš proizvod. Upravo na spoju tradicionalnih znanja farmacije i pažljivom izboru prirodnih sastojaka nastali su mirisni i učinkoviti NiKEL ekološki proizvodi. Njihova djelotvornost dokazana je i priznata kako od malih, običnih ljudi i korisnika, tako i od svjetskih stručnjaka, međunarodnih nezavisnih žirija na brojnim izložbama inovacija u cijelome svijetu. U Hrvatskoj je NiKEL najnagrađivanija prirodna kozmetika, uvrštena među vodeće tržišne marke glasovima više od 23.000 potrošača. Kako djeluje filozofija izvana i iznutra može se vidjeti na brojnim primjerima. Pasiflora je biljka koja umirujuće djeluje na organizam ako se pije kao farmaceutski pripravak, a jednako tako umiruje kožu ako se na nju nanese. Sve blagodati pasiflore ima i Bogata krema s cvijetom pasiflore. Jednako je i s peršinom – poznat je kao „čistač organizma“, a primijenjen na kožu djeluje protiv bora, ujednačuje boju tena i posvjetljuje pjege. Treba li vašoj koži baš to - rješenje je Krema s peršinom. Bršljan se koristi u obliku kontroliranih ljekovitih pripravaka kod katara u dišnim putevima, a primijenjen na kožu ubrzava izlučivanje štetnih tvari. Zato je najbolji proizvod za oblikovanje tijela i redukciju celulita Anticelulitni gel s bršljanom. Možda je najbolji, a svakako i najnagrađivaniji primjer, NiKEL Probiotik krema. Poznato je da probiotik obnavlja sluznicu ako se pije, a kožu obnavlja ako se na nju nanosi u obliku kreme. Za ovu inovaciju NiKEL je 2013. osvojio zlato u Americi i EU, a asocijacija svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo WIPA (World Invention Intellectual Property Associations) uvrstila je NiKEL Probiotik kremu u top 10 izuma u svome godišnjem izboru.

 

 

 

 

 

Bogata hranjiva krema sa smiljem 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (11)
Pravi užitak za sve, idealna njega za suhu kožu.
Bogata krema s cvijetom pasiflore 19,78 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Zaština maska, koju moramo koristitit svakodnevno, uznemiruje kožu lica. Bogata krema s cvijetom pasiflore će umiriti nadraženu kožu, hidrirati je i relaksirati.
Krema s peršinom za osjetljivu kožu 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (13)
"iznutra" za detoksikaciju organizma, "izvana" za umirenje i pomlađivanje kože
Krema s tratinčicom protiv pjega 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Sprječava nastanak pjega i ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije.
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (21)
Prva hrvatska probiotička krema. ZLATNE MEDALJE za inovativni proizvod. ZLATNA Arca 2005. GOLD AWARD Inpex SAD 2013. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2021 po ocjeni žirija eminentnih hrvatskih dermatologa.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.