Lacitobacillus frement Lactobacillus

Koncept korištenja probiotika u kozmetici razvio se na ideji da su svi problemi naše kože vezani uz poremećen mikrobiom – prirodan sustav bakterija na površini naše kože.

Lactobacillus je vrsta bakterije koja je najpoznatija po proizvodnji mliječne kiseline

Iznutra

Izvana

Pomaže mikrobiomu kože da održi zdravu mješavinu flore

Lactobacillus ferment nastaje fermentacijom mikroorganizma Lactobacillus. Laktobacili (lat.Lactobacillus; lac, genitiv lactis:mlijeko+ bacil), iz roda su grampozitivnih štapićastih bakterija koje šećere razgrađuju u mliječnu kiselinu fermentativnim putem. S pomoću pojedinih vrsta laktobacila dobivaju se različiti proizvodi mliječno-kiseloga vrenja kao što su acidofil, jogurt, kefir, kiselo mlijeko.

Umirujući učinakarrow_circle_right

Prijateljske bakterijearrow_circle_right

Mliječna kiselina arrow_circle_right

Usporava rast štetnih bakterijaarrow_circle_right

Poremećen mikrobiom – problemi s kožom arrow_circle_right

Važnost probiotikaarrow_circle_right

Zaključakarrow_circle_right

Ovaj sastojak sadrže sljedeći proizvodi

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTE


Zahvaljujemo se na Vašoj prijavi.