KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA
KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA

Kako koristiti prirodna biljna ulja?

Najvažniji strukturni element prirodne zaštite kože su lipidi.

Vanjski utjecaji mogu narušiti tu prirodnu zaštitu. Gubitak masnoće u površinskom sloju kože dovodi do oštećenja lipidne barijere stanica kože. Ako je ta barijera oštećena, koža gubi vlagu iz dubinskih slojeva, postaje suha, nelagodno zategnuta i osjetljiva. Dolazi do nastanka prvih borica i bora.

U njezi kože važno je zaštiti površinski zaštitni sloj, a ako je oštećen, obnoviti ga uporabom 100% prirodnih i bez konzervansa.

Nikel ulja

Kemijska struktura im je slična uljnom sastavu kože. Lagana su, brzo i duboko prodiru u kožu. Obnavljaju, vlaže i omekšavaju kožu, zaglađuju je i sprječavaju gubitak vode. Antialergijskih su svojstava, pomažu kod upaljene i nadražene kože. Održavaju i štiti njenu kiselost. Korisna su za suhu kožu, ali i za površinski suhu a dubinski masnu kožu, za tretman bora, ožiljaka, strija, akni, ekcema. Budući da su 100% prirodna, bez parafinskog ulja, brzo i lagano se upijaju i ne ostavljaju mastan trag. Nanose se samostalno ili ispod kreme pojačavajući njeno djelovanje. Njihova uporaba nije ovisna o godinama.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.