Badem Amygdalus dulcis

Bademovo ulje iznimno je cijenjeno u njezi kože i za njega se s pravom kaže da „posjeduje svu blagotvornost svijeta“. Badem se uzgaja više od trideset i pet stoljeća, a njegovi plodovi dozrijevaju samo pod toplim suncem juga.

Bogat je proteinima, vitaminima i mineralima. Među vrijednim sastojcima badema su magnezij, mangan i kalijaj te vitamini B2 i E. Imaju široku primjenu u kulinarstvu. Dobro je znati da jezgra koštice badem može biti i prva pomoć kod žgaravice!

Iznutra

Izvana

Ima anti-aging učinak, hrani, vlaži i jača elastičnost kože, ublažava iritacije, pogodan za osjetljivu kožu oko očiju koja je sklona boricama i podočnjacima, prirodna je antioksidativna zaštita od sunca, odbija prosječno 25 posto sunčevih zraka.

Povijest bademaarrow_circle_right

Ljekovitost gorkog i slatkog badema arrow_circle_right

Hranjiva svojstva bademaarrow_circle_right

Upotreba badema u kulinarstvuarrow_circle_right

Iskoristivost svih dijelova bademaarrow_circle_right

Ljekovitost ulja slatkog badema arrow_circle_right

Zaključakarrow_circle_right

Ovaj sastojak sadrže sljedeći proizvodi

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTE


Zahvaljujemo se na Vašoj prijavi.