🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Umirujuće kreme

Svaka, a posebno osjetljiva koža, treba pomno odabranu kremu koja će je umiriti. Umirujuće na kožu djeluju biljke poput pasiflore i peršina, a za vrlo suhu i osjetljivu kožu tu su biljke poput badema i karite maslaca. Za obnavljanje oštećene kože tu je probiotik. Snažan antioksidans, vitamin E, djeluje protuupalno.

Kreme za osjetljivu kožu lica daju umirujuću njegu koja pruža olakšanje osjetljivoj koži. Zato su Nikel kreme za njegu lica savršeni izbor. Stručno odabrani biljni kompleksi obnavljaju epidermu i štite je od štetnih utjecaja okoline. Krema s peršinom umiruje osjetljivu i crvenilu sklonu kožu. Za vrlo oštećenu kožu tu je Nikel Probiotik krema. Nanosi se u tankom sloju više puta dnevno. Za pojačani  učinak kod izrazito suhe i ljuskave kože, malo kreme nanesite na dlan i dodajte joj nekoliko kapi Nikel E vitamina. Za njegu vrlo suhe i neugodno zategnute kože pravi spas će biti bogata Hranjiva krema s ružom.

Hranjiva krema s ružom 19,78 €
149,03 kn
- +
Recenzije (8)
Umirena, relaksirana, elastična, baršunasto meka i blistava koža.
Krema s peršinom za osjetljivu kožu 19,78 €
149,03 kn
- +
Recenzije (13)
"iznutra" za detoksikaciju organizma, "izvana" za umirenje i pomlađivanje kože
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (20)
Prva hrvatska probiotička krema. ZLATNE MEDALJE za inovativni proizvod. ZLATNA Arca 2005. GOLD AWARD Inpex SAD 2013. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2021 po ocjeni žirija eminentnih hrvatskih dermatologa.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.