🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Proizvodi za čišćenje i pilinzi

Čišćenje lica i piling je prvi i osnovni korak u njezi kože. Samo čista koža može upiti dragocjene sastojke kojima ćete je njegovati. NiKEL njega za čišćenje, s pažljivo odabranim biljnim ekstraktima i esencijama, bez mineralnih ulja i alkohola, ostavlja kožu osvježenom, umirenom i spremnom za daljnju njegu.

Koji proizvod odabrati za Njegu Lica, ovisi o potrebama Vaše kože. Gel za umivanje s hamamelisom namijenjen je masnoj koži. Mlijeko za čišćenje sa smiljem za osjetljivu, suhu kožu. Mlijeko za čišćenje s narančom za mješovitu i normalnu kožu. Voli li Vaša koža ulja, izvanredan odabir za čišćenje je Hyaluron Ulje za čišćenje. Čišćenje i toniziranje svoje kože dovršite s Hyaluron Losionom za čišćenje za dehidriranu kožu, Tonikom ruža za suhu kožu, Tonikom lavanda za mješovitu i masnu kožu. Barem jedan puta tjedno svojoj koži priuštite piling i masku. Blistav ten, bolja cirkulacija i zdrava boja tri su glavne prednosti koje Piling i Maska daju našoj koži.

SILKY Pjena za čišćenje za sve tipove kože 18,00 €
135,62 kn
- +
Recenzije (1)
Revitalizirajuća pjena za čišćenje formulirana s umirujućim biljnim sastojcima za nježno čišćenje, pročišćavanje i obnavljanje vašeg tena.
Blagi piling s maslinom 9,28 €
69,92 kn
- +
Recenzije (9)
Nježan piling pogodan i za najosjetljiviju kožu.
Mlijeko za čišćenje sa smiljem 23,76 €
179,02 kn
- +
Recenzije (2)
Bez mineralnih ulja i alkohola za baršunasto meku kožu.
Mlijeko za čišćenje s narančom 10,88 €
81,98 kn
- +
Recenzije (6)
Nježno uklanja šminku, njeguje i umiruje kožu.
Gel za umivanje s hamamelisom 9,95 €
74,97 kn
- +
Recenzije (15)
Ekološki čistač, dermatološki prilagođen svim tipovima kože
Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (4)
Trenutno vraća sjaj koži, puni stanice vlagom, daje joj energiju i blistavost.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.