DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
chevron_left Povratak

Pasiflora - biljka za dušu i tijelo

Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja

04.10.2021

Pasiflora - biljka za dušu i tijelo

Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja

04.10.2021

Naravno da ne vjerujemo u čudesne tretmane koji u jednom danu skidaju kile, brišu bore, povećavaju volumen kose, uklanjaju sijede... No, vjerujemo u čuda prirode. A jedno od njih je pasiflora - biljka koju nazivaju čudotvornom jer liječi "dušu i tijelo". Možda više nego ikada prije u posljednjim godinama razmišljamo o rješenjima za umirenje, smanjenje napetosti i nesanice i želja je da to rješenje bude - prirodno. I tu svoje mjesto nalazi pasiflora - pokazala se iznimno uspješnom u ublažavanju tegoba kao što su nervoza, nemir i nesanica. Osobito dobro djeluje kod nesanice i buđenja usred noći.Vrlo je korisna tijekom menopauze, kad pada razina hormona, zbog čega su žene sklonije anksioznosti i depresiji. Pasifloru nazivaju čudesnom biljkom koja će Vam spasiti "dušu i tijelo". Kao prirodni sastojak brojnih NiKEL proizvoda za ljepotu i njegu pasiflora jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja. Pasiflora je još poznata pod nazivom Gospodinova kruna. Zemlje iz kojih potječe su Brazil i Peru, no raste u svim dijelovima svijeta. Ljekovit je cijeli nadzemni dio biljke. Sve blagodati i ljekovitost pasiflore obilno koristimo u kreiranju NiKEL linija i proizvoda za ljepotu i njegu. Dug je popis naših proizvoda u kojima se kao prirodni sastojak nalazi pasiflora.

Ulje pasiflore umiruje kožu, štiti je od isušivanja i ubrzava regeneraciju tkiva nakon oštećenja. Nakon Ulja pasiflore na kožu lica, vrata i dekoltea nanesite Bogatu kremu s cvijetom pasiflore koja će kožu dodatno intenzivno hidrirati i umiriti. Ova kombinacija proizvoda idealna je za njegu osjetljive kože. Važna je redovitost primjene u dnevnoj i noćnoj njezi.  Pasiflora se najčešće uzima u obliku čaja, no ona danas postoji i kao eterično ulje i tinktura. Čaj od pasiflore možete pripremiti tako da uzmete jednu žličicu osušenog cvijeta pasiflore i prelijete ga kipućom vodom, poklopite i ostavite da odstoji pola sata.

Bogata krema s cvijetom pasiflore 19,78 €
149,03 kn
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Zaština maska, koju moramo koristitit svakodnevno, uznemiruje kožu lica. Bogata krema s cvijetom pasiflore će umiriti nadraženu kožu, hidrirati je i relaksirati.
Ulje pasiflore za osjetljivu kožu 14,47 €
109,02 kn
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
Za umirenu, hidriranu, zaštićenu, blistavu kožu.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.