DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
chevron_left Povratak

Jedinstvena njega za svaku dob

Ono što alpskoj ruži pomaže da preživi u ekstremnim uvjetima Vašoj koži osigurat će jedinstveni i zlatom nagrađivani Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.

05.08.2021

Jedinstvena njega za svaku dob

Ono što alpskoj ruži pomaže da preživi u ekstremnim uvjetima Vašoj koži osigurat će jedinstveni i zlatom nagrađivani Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.

05.08.2021

Možda i Vi, kao i mnoge žene, sanjate o proizvodu za ljepotu i njegu koji bi u sebi sadržavao sve što koži treba - hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i anti-age učinak? Vjerovali ili ne - takav proizvod postoji. Ime mu je Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.  A da božanstveni učinak Tonika Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže nije bajka nego stvarnost postoji i dokaz - uz Vaše mnogobrojne pohvale za ovaj proizvod, tu su i zlatne medalje za inovaciju koje je ovaj proizvod dobio na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.

Dobitna kombinacija koja će zasigurno preporoditi Vašu kožu je nadopunjujuće djelovanje organske cvjetne vode latica ruže i biljnih matičnih stanica! Ovaj savršeni anti-age proizvod spojio je četiri najvažnija svojstva za ljepotu i mladost kože: dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti i samoobnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica - popravak DNA i odgađanje starenja.

I zato je važno da upravo Tonikom Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže započnete svoju njegu. Ujutro i navečer na očišćeno lice potiskom na spray pumpicu nanesite ovaj tonik na lice, vrat i dekolte. Potom nanesite ulje pa kremu! Osobito je važno u ovim ljetnim mjesecima nanijeti ga prije kreme s UV zaštitnim faktorom, kako bi koža ostala sačuvana od isušivanja i oštećenja. Po potrebi ga možete nanijeti i tijekom dana i povrh šminke za trenutačno osvježenje, zaštitu i blistavost svoje kože! Dovoljan je samo jedan potisak na spray pumpicu. Nosite ga sa sobom na plažu, kako biste ga što češće koristili i sačuvali svoju kožu od isušivanja i nastanka bora i borica!

I na kraju, ako se pitate zašto baš alpska ruža - odgovor je zapravo jednostavan. Alpska ruža raste na visini iznad 1800 metara, gdje se prilagodila teškim uvjetima okoliša i velikim promjenama temperature, štetnom djelovanju UV zraka i suhoći. Da bi opstala i preživjela na snijegu i u ekstremnim uvjetima alpska ruža se prilagodila - ona sadrži vrlo aktivne spojeve koji joj pomažu da odolijeva toplini, hladnoći, suhoći i jakim UV-zrakama. Upravo to treba Vašoj koži i zato je ovaj proizvod toliko učinkovit - a najbolje od svega je što ima jednako blagotvoran učinak na sve tipove kože i pogodan je za svaku dob. 

TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
256,17 kn
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - potpuno novi pristup u njezi kože. Dobitnik je zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.