🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Hidratantne kreme

Nikel hidratantne kreme savršeni su čuvari vlage u dubokim slojevima kože. Za ljepotu kože najbitnija je uravnotežena vlažnost. Sadrže biljne ceramide u istom obliku kakvi su u našoj koži, poredani su poput crijepova, kako bi spriječili gubitak vlage iz dubokih slojeva kože.

Najbolje hidratantne kreme za lice dolaze iz prirode čime njega lica postaje jednostavnija. Izbor ovisi o potrebama Vaše kože. Sve intenzivno hidriraju, ali je njihova tekstura različita kao i dodatak aktivnih komponenti. Trebate li laganu teksturu, pravi izbor je Hidratantna krema s narančom. Bogata hidratantna krema sa smiljemHidratantna krema s ružom bogatije su teksture. Control 365 Insert Aqua s vodom švicarskih ledenjaka koja je inkapsulirana u liposome, bogate je teksture, stvara “spremnike vlage” u stanicama kože. Hyaluron+C+E vitamin krema dati će punoću Vašoj koži jer hijaluron na sebe veže velike količine vode. Nikelhidris intenzivna hidratantna krema vrlo bogate teksture s maksimalnim udjelom djelatnih komponenti za svježinu i mladost.

Bogata hidratantna krema sa smiljem 19,78 €
149,03 kn
- +
Recenzije (20)
Pravi užitak za kožu, savršena podloga za make up.
Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 26,54 €
199,97 kn
- +
Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Krema s čajevcem smanjuje pojavu prištića 16,46 €
124,02 kn
- +
Recenzije (12)
Za osjećaj svježine i ugode bez isušivanja kože.
Hidratantna krema s ružom 20,57 €
154,98 kn
- +
Recenzije (26)
Samo dvije minute jutarnje njege za izvanredan učinak hidratacije i zaštite kože tijekom cijelog dana.
Hyaluron Krema +C+E vitamin 23,89 €
180,00 kn
- +
Recenzije (15)
Vitamin C stimulira stvaranje proteina kolagena koji je važan za održavanje mladenačkog izgleda kože i odgađanje pojave znakova starenja, primjerice bora.
NIKELHIDRIS krema Intenzivna hidratantna krema 52,96 €
399,03 kn
- +
Recenzije (17)
Briše znakove umora i starenja, osvježava i dubinski hrani kožu.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.