🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Proizvodi protiv celulita

Celulit je želatinozna nakupina masnoće, vode i otpadnih produkata neposredno ispod kože pa celulit karakterizira kronični edem. Ako se ne liječi, iz edematozne faze celulit će prijeći u fibroznu fazu, a potom u bolnu skleroznu fazu. Protiv celulita ne postoji čarobna formula, ali postoji važno pravilo, a to je REDOVITOST POSTUPKA. To doslovno znači da ne smijemo preskočiti niti jedan dan u njezi svoje kože kako bismo spriječili nastanak ili uklonili već nastali celulit!

Zbog oslabljene periferna cirkulacija kapilare propuštaju tekućinu u međustanični prostor. Ova tekućina stvara pritisak na masne stanice. Dolazi do usporavanja procesa izlučivanja štetnih tvari. Nastaje oštećenje vezivnog tkiva, ono postaje zasićeno tekućinom i otpadnim tvarima, sve više deblja i postaje tvrdo. Koža izgleda zrnata poput narančine kore.

NiKEL ima rješenje za uklanjanje celulita i ono je, kao i svi naši proizvodi, potpuno usklađeno s prirodom. To su 100% prirodna biljna ulja, ekstrakti biljaka i esencije koje potiču mikrocirkulaciju, izmjenu tvari i lipolizu i jačaju čvrstoću kože. Koji proizvod izabrati? NAJUČINKOVITIJA je KOMBINACIJA: prvo nanesite ulje, potom gel / kremu. SILKY Bršljan ulje ili Anticelulitno ulje s grejpom u kombinaciji s Anticelulitnim gelom s bršljanom ili s CONTROL365 Remove Cellulite gel kremom. Sinergijsko djelovanje za maksimalne rezultate. Korištenje ovih proizvoda preporučuje se i kod tegoba s venama i kapilarama i slabe cirkulacije.

SILKY Bršljan ulje za redukciju celulita 22,50 €
169,53 kn
- +
Recenzije (2)
za oblikovanje tijela i redukciju celulita
Control 365 Remove Cellulite Gel krema 15,93 €
120,02 kn
- +
Recenzije (12)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru eminentnih hrvatskih dermatologa.
Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika
Anticelulitno ulje s grejpom 14,59 €
109,93 kn
- +
Recenzije (5)
100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.
SET Remove Cellulite
30,51 €
229,88 kn
21,36 €
160,94 kn
- +
Recenzije (6)
Dugoročno čvrsta i glatka koža.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.