DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
chevron_left Povratak

Biljke koje jačaju imunitet

Svaka tegoba ima svoju biljku pomagačicu... Neki od dokazano učinkovitih prirodnih pomagača na zdravlje našeg organizma ugrađeni su kao prirodni sastojci u NiKEL kozmetiku

16.03.2020

Biljke koje jačaju imunitet

Svaka tegoba ima svoju biljku pomagačicu... Neki od dokazano učinkovitih prirodnih pomagača na zdravlje našeg organizma ugrađeni su kao prirodni sastojci u NiKEL kozmetiku

16.03.2020

Ljekovite biljke dokazano pomažu ublažiti ili izliječiti simptome bolesti, a možda je najbolje to što se mogu uzimati preventivno. Mnogu se uzimati oralno kao hrana ili prirodni  pripravaka, ali i stavljati u obliku obloga, inhalacije, itd. Mnoge biljke koje su visoko na ljestvici pozitivnog djelovanja na naše zdravlje, prirodni su sastojci ugrađeni u NiKEL proizvode za ljepotu i njegu, u skladu s NiKEL filozofijom "iznutra" i "izvana".

Matična mliječ

Matična mliječ je najdragocjeniji i najzdraviji pčelinji proizvod. Višestruko pozitivno djeluje na zdravlje i cjelokupan imunološki sustav. Budući da jača imunitet, posebno se preporučuje uzimati je u sezoni gripe i prehlade. Djeluje na krvožilni sustav,  na kosti i kožu, održava ravnotežu metabolizma, djeluje na koncentraciju, izdržljivost i pamćenje. Pod zaštićenim nazivom MB Complex, matična mliječ je ugrađena u najluksuzniju NiKEL kolekciju NiKEL PRIVÉ.

Propolis

Propolis je mješavina voska, biljnih smola i drugih tvari koje proizvode biljke. Pčele ga  koriste za čuvanje košnice od napada štetnika i za obranu od infekcija. Kao i košnicu, propolis od bakterija štiti i ljudsko tijelo, a redovitim uzimanjem jača imunitet. Zbog svoje antibakterijske sposobnosti, propolis se koristi kod upala respiratornog sustava, grlobolja, upala u području ždrijela, sinusa te kod prehlade i gripe.

Limun

Limun je namirnica s najdužim popisom pozitivnih djelovanja na naš organizam: podiže imunitet, njegova kiselost odbija štetne, a privlači bakterije korisne za naš probavni sustav, diže energiju kod umora. Eterično ulje limuna djeluje antiseptično, diuretično, antireumatično, tonizirajuće, smirujuće. Osvježava, stimulira, jača mikrocirkulaciju i čvrstoću, obnavlja kožu. NiKEL Zimska bajka sadrži eterično ulje limuna u kombinaciji sa slatkom narančom, jelom i grejpom, i namjenjeno je za korištenje u aroma lampi, mirisnoj lampi za osvježenje prostora u kojem boravimo. Limun je važan sastojak i Kreme za ruke s pantenolom, kao i ulja za njegu i masažu Zimska bajka.

Češnjak

Preporučuju ga svi – od liječnika do naših baka. U prošlosti se koristio u borbi protiv velikih epidemija. Još su u 19. stoljeću potvrđena antibakterijska svojstva češnjaka. Redovitom konzumacijom češnjak može djelovati preventivno i spriječiti zarazu, a kod već nastale infekcije djeluje na njeno ublažavanje. Najdjelotvorniji je jede li se svjež. U ovo vrijeme kad moramo smanjiti druženja, pravo je vrijeme za konzumaciju češnjaka!

 

 

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.